2015. november 23., hétfő

Karamellizált hagymás mártogatós

Karamellizált hagymás mártogatós

Véletlenül találtam ezt a receptet és ki kellett próbálnom!
http://konyhalal.cafeblog.hu/2015/11/19/karamellizalt-hagymas-martogatos/

Hozzávalók:

4 nagy fej hagyma,
1 doboz (7,5 dkg) camembert,
1 nagy doboz tejföl,
olaj,
só,
bors.

Elkészítés:

A hagymát megpucoljuk, közepes darabokra vágjuk és az olajon megpároljuk. Ez legalább 20 perc. Ha karamellizálódott befűszerezzük, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott sajtot és a tejfölt. 1-2 percig kevergetve összepároljuk, majd lehúzzuk a tűzről. Dobozba tesszük és hűtőben jól lehűtjük a tálalásig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése