Réti Andrásné Judit receptje alapján
Hozzávalók:
30 dkg darabolt háztartási keksz,
15 dkg margarin,
3 db tojás,
20 dkg porcukor,
3 dkg kakaópor,
0,5 dl rum vagy aroma.
Elkészítés:
A keksz kivételével az anyagokat gőz felett egyneművé főzzük, majd hozzáadjuk a kekszet.
Az őzgerinc formát alufóliával kibéleljük!!!
A masszát formába tesszük,( kicsi összenyomkodjuk) vagy ostyalappal feltekerjük ( gőz felett megpuhítjuk).
Adhatunk hozzá darabolt diót, mazsolát,meggyet.
A formából kivesszük kókuszreszelékbe forgatjuk!!!
,
Az őzgerinc formát alufóliával kibéleljük!!!
A masszát formába tesszük,( kicsi összenyomkodjuk) vagy ostyalappal feltekerjük ( gőz felett megpuhítjuk).
Adhatunk hozzá darabolt diót, mazsolát,meggyet.
A formából kivesszük kókuszreszelékbe forgatjuk!!!
,
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése