Granola
A legfinomabb granola amit valaha ettünk!
Hozzávalók:
4 csésze zabpehely,
1 csésze pekándió, nekem kesudió,
1/4 csésze barnacukor,
1/2 csésze kókuszreszelék,
1/4 csésze napraforgómag,
1/4 csésze tökmag,
1/4 csésze olaj,
1/4 csésze agaveszirup.
Elkészítés:
A száraz hozzávalókat egy nagy tálba tesszük és elkeverjük. Egy pohárban összekeverjük az olajat és a szirupot, majd a szárazanyaghoz adjuk. Tepsibe simítjuk és 180 fokos sütőben először 10-15 percig sütjük, majd átkeverjük és további 25-30 perci aranybarnára sütjük. Ha kihűt keverhetünk hozzá aszalt áfonyát, chia magot vagy akár reszelt csokoládét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése